Contact en organisatie

VMBO On Stage is een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een werkbezoek op de Doe Dag enkele weken na het beroepenfeest.

Goed om te weten: On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Projectleiding
Claudia Verbree 
06-34625290  | mail @ houtenonstage.nl

Organisatie
Houten On Stage wordt georganiseerd door het Stage Team. Daarin zitten vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente:

Ria Hooijman, Gemeente Houten
Ellen Drewes, Gemeente Houten
Mirjam de Haan, Houtens
Marinka Wapperom, Yuverta
Noelle van der Schroeff, Yuverta
 
Deelnemende scholen
Houtens, Yuverta vmbo en Onderwijs 10-14
 
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
 
Een bijdrage leveren?
Neem dan contact op met Claudia of één van de leden van het Stage Team. Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: